iklan

Monday, November 17, 2008

Dunia 1

assalamualaikum
hadus pening kpala aku assginment tak hantar lagi.....
kenapa la sem ni aku teruk sangat.
pagi ni aku ada exam sejarah pemikiran dan falsafah. dengar nama je dah pening.
pikir nak balik kampung lagi sunyi la dunia ict aku ni emmm.....

Dunia 2
kelahiran raja baru, King Reliy I. Kingdom of Niriza mengalami kejatuhan kemaraan Dareco semakin menghampiri dan melemahkan sempadan negara. King Reliy diharapkan dapat memetari perjanjian Malacca dan Perjanjian Vanica dengan selamat. Perjanjian perjanjian sebelum ini telah mengalami masalah yang besar mungkin Tokuyuo City, dan Pulau Pua dirampas. Strategi akan dimulakan untuk membangkitkan semula sejarah kegemilangan Kingom of Niriza.

Dunia 3
aku bukan aku, aku keliru. syukur hari ini aku tidak terjebak.

1 comment:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

kejadahnyer blog entry ko nie...xpaham aku...