iklan

Friday, August 21, 2009

TOLONG..........AKU DAH GILA.........

Salam

dah agak lama aku tak update blog ni.... singgah je selalu lah. entah la tak tau nak khabar kan ape. nak Cakap pasal pesta konvo... group teater amin bertanding pun aku tak g.. apatah lagi nak jln-jln. mmg bosan menjadi AKU ni.

Dan hari ini aku terasa amat amat la dasar isolation yang berlaku dalam diri aku. I been too quiet... bukan nak menyalahkan masa silam aku yang TERTEKAN... tp it is true. I been too ikut arahan masa kecik menjadikan aku terlampau quiet. (cikgu kan selalu ckp "murid-murid tolong diam...senyap....") dan sebab aku ni bendul sangat dan ikut je kata diaorg senyap jer menjadikan aku ni ter lampau senyap, dan sometime terlampau takut nak keluarkan suara. dan hasilnya aku yang tak mampu bersosial dan yang menakutkan lagi aku bakal menerima ijazah pd thn depan(insaalllah kalau tak ada aral melintang).

dan spt yang aku kata kan td hari ini aku teramat merasa isolasi pd diri aku. dan ini membuatkan aku amat tertekan sehinggakan aku merasakan its only me living in this world ALONE..... and it is not very happy..!!!!!!!!. WHAT THE #%#^^@. what wrong with me???? Iam crazy or what... this loneliness being eating me inside out. and its horible..


(breath deeply)

aku tau yg aku kat sempurna... there something missing in my heart, and i don't now why. all my life i been too misreable and hopeless. and sometime i just want to explode....but deep inside me i want to be just normal people and having fun. but for me now that just a fantasy or a dream. i want to change and...
bak kata Sheila on 7 " ajari aku tuk jadi pria ter hebat"

finally....
nothing to be says
bukan org baca pun blog aku ni kan (it all just me trying to belive that someone going to read this, and its just pathetic....)

BYE, SAYOONARA ........................

see u ni HELL...

4 comments:

fatin sulaiman said...

uiks....ak bace ok..

rilex arrr.....deep down in every living things in dis world will feel the same as u.. its just, ko rasa lebih kerap dr org laen..

its not wrong being u, sorg yg diam2 je drpd jd sorg yg bsing but nothing inside..

there's must b a reason for every God's creation..

cheer up! Ramadhan's here!!

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

jgn sedey2 br0...kan aku ade...nnt tiap mlm kte brbuke sama2 lh...hehehe!!lpas tu ko gi terawih kt masjid...ak xleh join..hahaha!!

Kingdom of Niriza said...

huaa..huaa... (menangis dlm hati)

thanks guys..
fatin: thanks krn give me a good reason to live...

hailey: thanks bro, ur my friend forever....

widda_me said...

sabar2....bulan puasa...penuh kesabaran