iklan

Monday, December 21, 2009

kembali bernafas

Assalamualaikum ....
aku dah kembali kedalam dunia blog ni.... first of all, thanks to all guys and gurlz for wishing me happy birthday moga tuhan memberati kamu....(over pulak.....hahaha) .

so ..... sekarang aku dah kembali ke ukm
dan kembali ke dunia maya ku
dan kerja yang menunggu ......haduss
dan bahasa jepun yang gila gaban aku tak tau nak buat apa...
and seperti biasa azam tahun baru aku
....
...
BIGGEST LOSSER UKM ...

dan

menjadi lebih baik....aku tak nak rancang sangat cause bila rancang mesti tak menjadi.....
k, bye....

4 comments:

noralina said...

nape kembali kedunia maya plak wei...

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

kembali ke dunia azirinlah...maya plak....hehee...

Moharin Mukriz said...

nora : dah aku dah dapat connection internet balik, maka kembali la kat dunia maya. (bkn dunia K. maya ekkk)

hailey : ye la.....dunia azirin bkn dunia maya...

noralina said...

dunia azirin ialah bersama dgn kehidupan maya nya iaitu ngan laptop ja...huh