iklan

Thursday, February 4, 2010

hari rabu aku...

Semalam bersamaan 030210 boleh diakatakan hari yang agak kenang kabut bagi aku....mana taknya malam (atau lebih merujuk kepada pagi ) menghabiskan masa di Fariz Maju dengan shisha...

mmg hari yang bengong bagi aku pagi tu... walaupun tak sehigh hailey yang tergelak bila high aku merasa jugak penglaman menghisap shisha. penangan dari pada tidak tidur tersebut menyebabkan aku melarikan diri lagi dari kelas DLM... agak mengecewakan...

petang itu pula lebih kurang jam 4 ptg aku mula bergerak keluar ke kajang untuk membeli dan mencari barang props teater.....mmg agak menyusahkan, mana tidaknya cari barang zaman 80an pada tahun 2010.... penat kaki aku jalan, yang aku dapat cuma pembalut hadiah dan kain langsir jer... then hari dah malam dan sebelum itu aku langgar perjanjian nak kurus aku lagi dengan ke KFC (dinner plate pulak tu) tapi aku agak kurang berselera malam tu tak tau kenapa...

then perjalanan nak kembali ke ukm semula bermula 8.30 mlm di pusat bandar kajang....dengan penat berjalan aku ke tempat menunggu bas... jam sudah 9mlm kedai dah mula tutup satu persatu..... then walaupun masih banyak kereta lalu lalang aku dah mula rasa takut.. mana tak nya aku sorang je situ pastu kedai kat belakang aku dah mula tutup lampu... jam 9.30 aku nampak beberapa pelajar ukm jugak ke situ.... (lega sikit). tak lama lepas tu bas sampai dan akau pulang ke ukm... (bas tu laju gila.....pastu boleh pulak pusiang ukm sampai ke pusat pengangkutan UKM yang kat belakang KKM tu...jam 10 mlm aku sampai bilik...

Plan asal aku nak ke latihan teater mlm tu tapi desebabkan aku dah penat sangat plus perut aku agak mengulas aku lari dari latihan ....(sorry guys..) rasa bersalah pun mmg ada la.... even hari tu masa aku lari g KL dgn nora pun aku dah risau jer.....

ok, bye....
p/s aku skrg addicted dgn citer The Big Bang Theory....hahahaha....

3 comments:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

hahaha...xpa zirin, prop pun xkan tambah lagi lpas nie...:D

ashraf said...

sgguh mnyayat hati~~

Hailey Francis Thomas Goitom said...

sengal ayap...ade ke mnyayat hati...