iklan

Tuesday, September 20, 2011

Jalur Gemilang KitaSalam

Baru-baru ini wujudnya kontrovesi mengenai penukaran bendera Malaysia , Jalur Gemilang kepada rekaan bendera yang lain. Hal ini sememangnya tak berasas dan tak bertanggungjawab. Tambahan lagi cadangan tersebut di usulkan oleh Wakil Rakyat Shah Alam, M Manoharan. Sebagai seorang wakil rakyat beliau seharusnya lebih peka dengan setiap kata kata yang diucapkan. dengan kata-kata seperti ini boleh menjatuhkan diri sendiri. berikut merupakan Status beliau.


Satu sahaja persoalan yg timbul. Bagaimana si Manoharan ni dapat menjadi wakil rakyat. Apa pula kata warga Shah Alam. bukankah dengan ucapan si Manoharan ni boleh diaanggap hasrat warga Shah Alam? hahahaha mungkin tidak... oleh itu satu sahaja pesanan yang bileh diberi kepada rakyat malaysia yang makmur ini . "PILIH WAKIL RAKYAT BERDASARKAN PERSONALITINYA BUKAN BERDASARKAN PARTINYA.... "

tambahan lagi, Malaysia tak wujudkan ke akta untuk menghalang benda ini terjadi. dengar kata ISA dah dimansuhkan. or perlu ker si Manoharan ni buat kerja sosial macam yang kena pada faizal tahir dulu. buka baju atas pentas. bak kata pepatah telajak perahu boleh di undur telajak kata badan binasa.....

No comments: