iklan

Friday, June 5, 2015

REVIEW : INSIDIOUS CHAPTER 3 (2015)

INSIDIOUS CHAPTER 3


Ok first of all aku mmg pukan penminat cite seram... lagi la cite seram mat salleh ni... hehehe

member2 ajak pun aku mcm nak tak nak je tengok......

Last last aku pulak yg kena beli tiket hahaha sebab  m2u loding lambat giler mlm tu... huhu

So aku dgn member aku 3 org lagi p tengok la citer ni kat IOI City Mall Putrajaya... 

Besar gak GSC Maxx ni row no 4 dr bawah pun ok lagi.... sound pun best...


aku dah tahu dah cite ni mmg akan terkejut punya ... tp control la beb...hahaha

tu yg aku tgk trailer awal2 tu ..haha


ok la review cite ni.... 

well aku bagi cite ni 8 dari 10 sbb mmg agak best la sebab mcm naik roller coster... seronok bai tgk org menjerit terkejut... bapak lawak ... melatak pun ada.. hihihi

ok la ku cite sikit.. 

cite mula dengan ada sorang awek cun ni pi psikik sebab nak cakap dgn mak nye yg dah meninggal dunia.. than ada benda lain pulak yg ikut.... ala mcm cite cite sebelum ni tp aku yg first time tgk mmg tak tau la kan. 

then benda tu kacau dia. mula dia ingatkan mak dia.... rupa2 nya benda lain.... 

lepas tu bermula adegan kejut mengejut hahahahaha( gelak hantu tahap captain) 

ok la tak nak spoil kan untuk yg belum tgk walaupun dah spoil kat trailer... hahaha

ok bye.... g tengok kat wayang cite ni mmg tak rugi .......hihi tetiba aku minat cite hantu.... james wan punya pasal la ni. 




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)