iklan

Tuesday, September 15, 2009

NASIB BAEK AKU ADA BLOG JUGAK....

aku betul betul berterima kasih kepada sesiapa yang terasa. sememangnya betul kata kau aku pun ada blog jugak dan aku pun baca setiap blog org lain dan blog kau jugak mmg senarai blog yang aku ikut.

Why????


1. sebab aku ni byk masalah dan aku tak tau lagi what right and what wrong. so aku baca blog org lain untuk aku belajar dari jalan hidup diaorang mcm mana nak lalui hidup yang sumpah mcm %@#% ni.

2. aku baca blog org lain supaya aku dapat mengenali orng tu dgn lebih dekat. sebab apa yang korang ckp secara lisan tu tak semestinya apa yang ada dlm hati so dgn baca blog aku akan lebih faham perangai seseorang tu.

3.aku ada blog adalah supaya sesapa yang ada blog jugak tetapi marah ke, benci ke, nak tegur ke, nak mengayam ketupat ke, aku boleh tahu dan aku dapat mengubah diri aku sendiri.
"seseorang itu tidak akan dapat melihat dirinya tanpa melalui org lain" oleh sebab itu aku lebih suka kat org yang terus terang ni sbb kalau salah boleh betulkan.

4. aku sebenarnya mmg tak pernah berdendam dgn sesiapa pun. tak kisah la kalau org tu maki hamun aku ke apa. tp sbg manusia aku pen terasa jugak dan kadang aku akan berperangai pelik jika merasa kurang selesa lepas kena marah ke apa. itu aku minta maaf sangat kat sesiapa yang terasa kat perangai aku.

so brg lepas jangan dikenang kita mula hidup baru.....

3 comments:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

sape ngumpat ko zirin? hmmm....

Kingdom of Niriza said...

tak de sape sape.. dah pi main jauh jauh.....

noralina said...

ape masalah ko azirin...
ina kan ade..