iklan

Saturday, April 24, 2010

NO SMOKING Please!!!!!

aku sekarang ni dah semakin tension dgn manusia dari kelantan ni... bukan nak racist ke apa tapi hidup dalam suasana yang very very uncomfortable ni amat amat menyiksakan aku.....

perkara pertama aku ni bukan seorang perokok dan aku mmg tak berapa suka dengan org yang merokok ni. so secara kesimpulannya aku mmg tension apabila dikelilingi oleh perokok. dan sekarang ni aku terpaksa hidup dalam keadaan bilik aku yang berbau rokok .....mmg tension aku.

kedua mmg diorang ni mmg jenis tak faham bahasa tubuh. mcm2 dah aku buat nak cakap supaya please jangan setinggan kat bilik aku.... aku rasa mcm merempat pulak tak secure kat bili sendiri... mmg pening aku....ada roomate dia pe gaduh dah tu nak merempat kat bilik aku dah bermingu minggu dah ni aku tension......

arrrhhhhh

1 comment:

Hailey Francis Thomas Goitom said...

hehehe...ksian ko...sabar ye...tnggal minggu depan lagi utk ko berstress dgn dia...