iklan

Thursday, February 12, 2009

aku buat hal

emosi kacau....
skrg ni aku tak g kelas....
tak tau kenapa mungkin sebab aku perlukan masa untuk berehat...
selepas tak ada weekend, kena sentap dgn minah sorang, melalui hidup yang kesepian, xment banyak bertimbun....
apa aku nak buat...
aku perlu rehat....

Kepala hotak kau nak rehat kau ingat dunia ni bapak kau punya....
bangun la wei....wake up from fantasy....
masa tak akan menunggu engkap
get on track back...
much more waiting for you....
jangan jadi mcm sem lepas kali ni kau kena kuat......

tapi aku lost....
persekitaran tak membantu
apa aku nak buat.....

shut up ok kau kena tahu kau tu dah besar....
ingat sikit...
lepas grad nanti kau nak buat apa....
duduk je kat rumah
ingat kau tu kena bekerja

aku penat....
aku perlukan vacation
rehat secukupnya

ok skrg kau tak g kelas mula la uruskan hidup kau tu...
start from now....
u must make a good impression kpd semua org kat sekeliling kau. ok

list of work
1. pengurusan emosi
- xment individu - 16 02
2. sejarah nusantara
- xment kumpulan present -18 02
3. pengantar falsafah -
- xment kumpulan - 19 02
- falasi
4. globalisasi dan regional
- xment - 01 04
- maastricht 17 02
- financial crisis 17 02
- tutor everyweek xment 17 02
5. PEA
- xment 19 03
6. teater sirah junjungan
- cari jubah
7- teater interkolej
- practice
8. show ABADI
9. gunting rambut
10 .

buat ni jer dah tension
aarrrrrr......

2 comments:

Haelius...Hailey...Hai Li... said...

byknyer keje ko...ksian zirin...huuhu!!tp ade plak masa nk kuar gi Kajang...lol...~

Adam said...

gunting rambut pun masuk skali ke? adoiii